dimarts, 18 de Desembre de 2007
Enric Senabre
Article publicat al Setmanari El Punt. Edició País Valencià, el 16/12/07

En el procés d’assignació de freqüències de TDT al País Valencià, es van reservar canals d’àmbits autonòmic, provincial i local, en una divisió clarament absurda i inoperant que només podia comprendre’s des del desig de control polític de les autoritats autonòmiques.
Els resultats són els que podem veure a les televisions de cada poble, però el cas d’Alcoi és especialment sagnant. Telemariola basa la seua programació, com la majoria de cadenes locals del País, en videoclips musicals, melodies de mòbils, telesèries antiquades i informatius locals i provincials. Bé, doncs en el sumari de l’informatiu del Dia de la Constitució, de dotze notícies que el composaven, en onze d’elles apareixia el president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll. Ripoll inaugurant una exposició al MARQ; Ripoll en una conferència d’alcaldes afectats pels darrers aiguats; Ripoll al port d’Alacant; Ripoll concedint ajudes per reparar camins afectats per la riuada... i així fins a onze aparicions comptades per pur avorriment.
Sembla que ja no els resulta necessari amagar la manipulació, ja no és necessari ser un avesat crític televisiu per a adonar-se que Telemariola és un vedat privat en el que el president de la Diputació fa i desfà sense necessitat de justificar res ni donar explicacions. Clar, que açò és una democràcia i no es pot comparar amb la Veneçuela de Chávez, ni té res a veure amb el tancament del repetidor de TV3 de la Carrasqueta, que han consumat de nit, amb nocturnitat i premeditació. Supose que no volen que ens perdem l’atapeïda agenda política de Ripoll i companyia.
Publicado por Enrisena @ 22:22  | Televisió
Comentarios (0)  | Enviar
Comentarios